Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Анастасія Спас – бронзова призерка чемпіонату Європи із сучасного п’ятиборства серед юніорів

У Софії (Болгарія) завершилась фінальна частина змагань серед жінок на юніорському чемпіонаті Європи із сучасного п’ятиборства.

Донецьку область і всю Україну представляла учениця обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону Анастасія Спас, яка у впертій боротьбі завоювала бронзову медаль. Її результат – 5332 очка.

Перше місце на змаганнях посіла представниця Білорусії Катерина Орел (5472 очка), а друге – росіянка Анастасія Бугріна (5408 очка).

Вітаємо спортсменку та її тренера – Віталія Мезенцева – із здобутою медаллю та бажаємо яскравих перемог у наступних змаганнях!

 

Біографічна довідка

Анастасія Спас народилася 6 серпня 1993 року в Артемівську. До 14 років – періоду, коли вона прийшла у сучасне п’ятиборство – займалась синхронним плаванням. Срібний призер чемпіонату Європи серед дівчат (Туреччина, 2009), на І Юнацьких іграх (Сінгапур, 2010) стала чемпіонкою із сучасного п’ятиборства в змішаній естафеті (у ліфті її партнером був росіянин Ілля Шугаров) та бронзовою призеркою в особистому заліку. Закінчила Донецьке вище училище олімпійського резерву імені Сергія Бубки. Зараз навчається на економічному факультеті Донецького національного університету.

 
21.06.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах