Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олена Гречихіна в складі збірної України з синхронного плавання здобула ліцензію на Олімпіаду-2016

З 2 по 6 березня в бразильському Ріо-де-Жанейро, який вже влітку буде приймати головні спортивні старти чотириріччя, відбувся олімпійський кваліфікаційний турнір з синхронного плавання.

Останні два дні змагань проходили серед груп, де за квиток в олімпійське Ріо боролися і українки. Донецьку область у складі національної збірної представила Олена Гречихіна.

Наші дівчата за сумою технічної та довільної програм посіли історичне перше місце, отримавши від суддів найвищу серед усіх країн-учасниць суму балів – 186.7855. Завдяки цьому блискучому виступу українки гарантували собі участь у командних змаганнях на XXXI Літніх Олімпійських іграх у Бразилії.

Зазначимо, що Олена Гречихіна стала 14-тою спортсменкою Донецької області в списку тих, хто вже має ліцензію або виконав норматив на Ігри Олімпіади 2016 року.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик вітає Олену та її тренерів з успішним виступом і бажає підійти в найкращій формі до Олімпійських змагань у Ріо-де-Жанейро.

 
06.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах