Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ігор Радівілов завоював два «золота» на чемпіонаті України зі спортивної гімнастики

На чемпіонаті України зі спортивної гімнастики в Кіровограді донеччанин Ігор Радівілов завоював дві золоті медалі.

Учень Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки відмінно відпрацював вправи на кільцях та блискуче виконав коронний опорний стрибок.

Змагання стали відбірковими для участі в етапі Кубка Світу зі спортивної гімнастики (Португалія), на який спортсмен вирушить вже 18 червня.

Для довідки:

Радівілов Ігор Віталійович – народився 19 жовтня 1992 року в м. Маріуполі. Заслужений майстер спорту зі спортивної гімнастики, бронзовий призер Олімпійських ігор 2012 року в опорному стрибку, чемпіон Європи 2013 р. (Росія) у вправах на кільцях, срібний призер чемпіонату Європи 2012 р. (Франція), фіналіст чемпіонату світу 2011 р.(Японія) у складі збірної команди України, переможець етапів Кубка світу 2011-2012 рр. (Бельгія, Хорватія, Китай, Німеччина), багаторазовий переможець і призер міжнародних змагань, чемпіонатів та Кубка України в опорному стрибку та у вправах на кільцях. Нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Перший тренер – Заслужений тренер України В’ячеслав Вікторович Кисельов. На даний момент тренується в складі збірної команди України зі спортивної гімнастики під керівництвом Заслуженого тренера України В’ячеслава В’ячеславовича Лаврухіна.

 
15.06.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах