Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Яків Хаммо здобув срібну медаль на міжнародному турнірі «Великий Шолом»

З 30 жовтня по 1 листопада в Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати) проходив міжнародний турнір з дзюдо серії «Великий Шолом».

У складі збірної команди України володарем срібної нагороди став 21-річний представник Донецької області Яків Хаммо, який виступає у ваговій категорії понад 100 кг.

У попередніх раундах наш дзюдоїст по черзі переміг представника Монголії Дууренбаяра Улзіїбаяра, ізраїльтянина Ора Сассона та австрійця Даніеля Аллерсторфера.

У півфіналі Хаммо виявився сильнішим за німця Андре Брейтбарта, але у фіналі поступився корейцю Кім Сунг Міну.

Додамо, що всього в активі збірної України за підсумками змагань виявилося дві медалі. «Бронзу» у ваговій категорії 66 кг додав до скарбнички національної команди Георгій Зантарая.

Для українських дзюдоїстів турнір у Абу-Дабі – другий великий у новому олімпійського сезону. У першому, який проходив 12-18 жовтня в Парижі, Хаммо посів п’яте місце.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик вітає спортсмена із завоюванням срібної нагороди на престижних міжнародних змаганнях та бажає нових яскравих перемог на шляху до Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

 
02.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах