Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Руслан Дмитренко: «Головне – добре підвестися до Олімпіади»

Переможець Кубка світу-2014 Руслан Дмитренко, який представляє Донецьку область, у нинішньому сезоні показує результати, далекі від своїх оптимальних. Ось і на чемпіонаті світу в Пекіні у ходьбі на дистанції 20 км він фінішував 22-м із часом 1:23.37. Проте, як з’ясувала в розмові із самим Русланом прес-служба Федерації легкої атлетики України, цьому є об’єктивні причини.

 - Добре, що фінішував, але результатом і місцем, яке посів, не задоволений. Погода відносно нормальна, не так спекотно було, як я очікував. Але в мене свої є причини бути задоволеним тим, що фінішував. У грудні в мене була невелика операція, потім курс приймання ліків, і я не міг на сто відсотків провести оптимальну підготовку до чемпіонату світу. Важко далася сьогодні дистанція. Але якщо чесно, думав, що буде гірше.

 - В першій половині дистанції ви доволі впевнено себе почували, «сиділи» в групі…

 - Ось якраз на половину дистанції відновитися і вдалося. Але найголовніше – це друга частина, на неї якраз і не вистачило.

 - Як вам результати змагань взагалі?

 - У нас дуже сильна компанія підібралася. Іспанець Лопес, який виграв «золото», в цьому сезоні показує дуже гарні результати, також китайці сильні – олімпійський чемпіон, переможці та призери Кубку світу, вони усі також були готові. Взагалі я думав, що буде мінімум два китайці на п’єдесталі. Але те, що канадець здобуде бронзову нагороду, я не очікував. Ця країна за останні чотири роки дуже виросла в результатах.

 - За рік - Олімпіада. Проблеми зі здоров’ям, які зараз завадили добре виступити, до Ріо минуть?

 - Я буду сподіватися. Від цього ніхто не застрахований. Ще минулого року, коли сезон був на піці, мені казали, щоб постарався цей сезон пройти спокійно, без високих результатів. Плавно підвестися до Олімпіади. Так і вийшло – півсезону провідпочивав, не міг тренуватися. Потім підготувався. І ось зараз відпочинемо трошки і будемо готуватися поступово до Олімпійських ігор, щоб набрати гарну форму.

 
За інформацією Федерації легкої атлетики України
 
23.08.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах