Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ігор Обухов приніс Донеччині друге «золото» чемпіонату Європи з важкої атлетики до 17 років

З 1 по 8 серпня в шведському місті Ландскруна проходив чемпіонат Європи з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 та 17 років.

7 серпня відбулися змагання серед юнаків у ваговій категорії до 85 кг, де Донецьку область у складі збірної команди України представив Ігор Обухов.

Як і Альона Шевкопляс днем раніше, Ігор приніс до активу нашого регіону золоту нагороду. У сумі двоборства йому підкорилася вага 317 кг (136 кг – у ривку, 181 кг – у поштовху). Таким чином, 17-річний Обухов виграв усі титули сезону у своїх віковій та ваговій категоріях. Нагадаємо, раніше Ігор виборов звання чемпіону світу на змаганнях, які в квітні приймала Ліма, столиці Перу.

Зазначимо, що друге місце у ваговій категорії до 85 кг в Ландскруні посів представник Польщі Матеуш Скулімовскі, а третє – Арсен Мартиросян з Вірменії. Обидва спортсмени у сумі двоборства показали результат 301 кг.

Вітаємо Ігоря Обухова та його тренерів з успішним виступом на чемпіонаті Європі та бажаємо нових яскравих успіхів у подальшій спортивній кар’єрі!

 
08.08.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах