Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Делегація працівників у сфері молоді та спорту Донецької області відвідала Львівщину

З 29 по 31 липня Львівщину відвідала делегація Донецької області, у складі якої були начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Лілія Золкіна, керівники структурних підрозділів з питань молоді та спорту міських рад і райдержадміністрацій.

У рамках візиту представники нашого регіону взяли участь у семінар-нараді за участю працівників у сфері молоді та спорту Донецької, Івано-Франківської, Луганської і Львівської областей.

Цим семінаром-нарадою започатковано традицію регулярних зустрічей, знайомства та обміну досвідом між представниками галузей молоді і спорту східних та західних регіонів України. Дати старт таким систематичним внутрішнім обмінам – це пріоритет у роботі Міністерства молоді та спорту України.

У роботі семінару взяв участь Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Він зазначив, що наступного разу делегація працівників у сфері молоді, фізичної культури і спорту Західної України поїде обмінюватися досвідом до української Донеччини і Луганщини. Таку виїзну семінар-нараду планується провести 14 жовтня 2015 року на свято Покрови.

Окрім того, Міністр вручив подяки та грамоти працівникам сфери молоді та спорту обласних та районних адміністрацій східних і західних областей України, які найкраще зарекомендували себе в роботі.

Перед учасниками урочистої церемонії виступили солісти та музиканти Львівської обласної філармонії, які виконали народні пісні. Також делегації працівників молодіжно-спортивної сфери Західної України, Донецької та Луганської областей обмінялися символічними подарунками.

По завершенні урочистого відкриття семінару його учасники разом з Ігорем Ждановим сфотографувалися біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу.

Насичена програма заходу включала тематичні засідання, покладання квітів до щойно відкритого у Львові пам’ятника видатному громадському і церковному діячу Митрополитові Андрею Шептицькому, відвідини стадіону «Арена Львів», Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, спортивного клубу з настільного тенісу «Лірс» (м. Жовква), екскурсії, а також сходження на гору Маківку.

 

У рамках заходу заступник міністра молоді та спорту України Сергій Митрофанський презентував Дорожню карту реформування молодіжної сфери. Учасники семінар-наради обговорили основні цілі, завдання реформи молодіжної сфери, інструменти її реалізації та маркери оцінки успішності, а також поділилися думками та ідеями щодо спільних шляхів вирішення нових викликів та проблем галузі.

 

 
03.08.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах