Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлетки Донеччини виграли «золото» і «бронзу» в естафетах командного чемпіонату Європи

20-21 червня Чебоксари (Росія) приймали командний чемпіонат Європи з легкої атлетики.

Представниці Донецької області показали високі результаті в змаганнях естафет.

Найбільшим успіхом першого дня змагань стала перемога жіночої естафетної команди 4х100 м у складі Вікторії Кащеєвої (Донецька/Сумська обл.), луганчанки Наталії Строгової, харків’янки Наталії Погребняк та Христини Стуй (Київ/Івано-Франківська обл.). 42,50 секунди – це майже на пів секунди краще за росіянок, які фінішували другими. Окрім цього, наші дівчата побили свій же рекорд командних чемпіонатів Європи, встановлений два роки тому, а також показали найкращий результат сезону в Європі. Таким чином, вони успішно відібралися на чемпіонат світу, який проходитиме в столиці Китаю Пекіні з 22 по 30 серпня.

Ще доведеться пройти відбір на світову першість естафетній команді України 4х400 м. У Чебоксарах представниці Донеччини Вікторія Ткачук, Аліна Логвиненко разом із киянкою Ольгою Земляк та Ольгою Бібік (Київ/Чернігівська обл.) показали третій результат – 3.29,79.

Четвертою в секторі з метання диска стала Наталія Семенова, яка послала снаряд на позначку 58 м 3 см. Сьомою з бігу на 400 метрів була Вікторія Ткачук із часом 53.46 с. Десяті місця посіли Наталія Тобіас з бігу на 3000 метрів (9:33.54 с) та Катерина Козлова в стрибках із жердиною (3 м 95 см).

За підсумками командного чемпіонату Європи з легкої атлетики українська збірна посіла 7 місце з результатом 281,5 очок, який дозволив їй залишитися серед кращих країн Європи – у Суперлізі.

 
21.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах