Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Коу Лей – бронзовий призер Європейських ігор у Баку з настільного тенісу

19 червня на I Європейських іграх в Баку завершилася індивідуальна чоловіча першість з настільного тенісу.

Єдиним українцем, який зумів вибороти медаль у цьому виді спорту, став представник Донеччини Коу Лей.

На шляху до нагороди наш спортсмен подолав непростий шлях. У першому раунді він переміг Костянтина Кіоті з Румунії (4:1), у другому – грека Гіоніса Панайотіса (4:2), у третьому – Штефана Фегерля з Австрії (4:1). У чвертьфіналі Коу Лей виявився сильнішим за опонента з Великобританії Ліама Пітчфорда – 4:1, проте у півфіналі із тим самим рахунком поступився білорусу Володимиру Самсонову.

У поєдинку за «бронзу» Коу Лей зустрічався з представником Великобританії Полом Дрінкхолом. Гра видалася напруженою, ніхто із суперників не дарував жодного очка, ну а фінальна розв’язка випробувала на міць нерви як спортсменів, так і вболівальників. 4:2 (6:11; 11:7; 11:7; 11:5; 6:11; 22:20) – перемогу і бронзову медаль I Європейських ігор здобуває українець.

Відзначимо, це вже шоста медаль спортсменів Донеччини на перших в історії Європейських іграх, які проходять в столиці Азербайджану з 12 по 28 червня. Раніше «золото» завоювала борчиня Аліна Махиня, «срібло» – гімнаст Ігор Радівілов, три бронзи – представниці синхронного плавання (у «дуеті», змаганнях команд і довільній програмі).

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик вітає Коу Лея та його тренера із бронзовою нагородою І Європейських ігор та бажає нових яскравих перемог на змаганнях найвищого рівня.

 
19.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах