Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ігор Радівілов завоював «срібло» на чемпіонаті Європи

Вчора в Монпельє (Франція) завершився чемпіонат Європи зі спортивної гімнастики.

За підсумками змагань в опорному стрибку срібну медаль завоював представник Донеччини, гімнаст родом з Маріуполя Ігор Радівілов.

Результат нашого спортсмена – 15,083. Відзначимо, що такий же показник і у росіянина Дениса Аблязіна, який розділив з українцем «срібло» континентальної першості.

Перемогу здобув ще один представник Росії Микита Нагорний – 15,099, а третім став Артур Давтян з Вірменії з результатом 14,783 очка.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик від імені спортивної громадськості Донеччини вітає спортсмена та його тренера з високим досягненням на європейській першості і бажає яскравих переможних виступів на майбутніх міжнародних змаганнях.

Для довідки

Ігор Радівілов народився в місті Маріуполі Донецької області. Спортивною гімнастикою почав займатися з 6-ти років у спеціалізованій спортивній школі олімпійського резерву ФСТ «Спартак» м. Маріуполя, де його тренером був В’ячеслав Кисельов. У 2006 році Радівілов вступив до Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки. У 2014 році Ігор був срібним призером чемпіонатів світу та Європи в опорному стрибку, бронзовим призером чемпіонату Європи в командному заліку. Його наставником є Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури і спорту В’ячеслав Лаврухін.

 
20.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах