Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ігор Радівілов здобув «срібло» чемпіонату світу в опорному стрибку

У китайському Наньніні завершився чемпіонат світу зі спортивної гімнастики.

Донеччину у фінальних змаганнях світової першості представляв Ігор Радівілов, який є вихованцем Маріупольської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 і учнем Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки.

Ігор виступав у двох видах змагань – у вправах на кільцях та вправі опорний стрибок. І якщо на кільцях Радівілов не зміг потрапити до вісімки найкращих, посівши 9-ту сходинку в кваліфікації, то в своїй коронній дисципліні виправдав надії вболівальників. У опорному стрибку наш спортсмен здобув срібну медаль, показавши результат 15.333. Нагадаємо, на Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні Радівілов у цій же дисципліні став бронзовим призером.

Обійти нашого гімнаста в Наньніні вдалося представнику КНДР Рі Се Гвангу – 15,416, а третім тут став американець Джейкоб Далтон – 15,199.

Окрім Радівілова, у фінальних змаганнях чемпіонату світу зі спортивної гімнастики виступав ще один українець – Олег Верняєв, який здобув «золото» у вправах на брусах.

 

Для довідки

Ігор Радівілов народився в місті Маріуполі Донецької області. Спортивною гімнастикою почав займатися з 6-ти років у спеціалізованій спортивній школі олімпійського резерву ФСТ «Спартак» м. Маріуполя, де його тренером був В’ячеслав Кисельов. У 2006 році Радівілов поступив до Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки. Його наставником є Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури і спорту В’ячеслав Лаврухін.

 
13.10.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах