Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Анастасія Спас стала чемпіонкою Європи із сучасного п’ятиборства в жіночій естафеті

В угорському місті Секешфегервар проходить чемпіонат Європи із сучасного п’ятиборства.

До складу збірної України входять 7 спортсменів, серед яких четверо представляють Донецьку область: Ірина Хохлова, Анастасія Спас, Дмитро Кирпулянський та Руслан Наконечний.

15 липня в рамках континентальної першості був розіграний комплект нагород у жіночій естафеті. За підсумками змагань кращими стали представниця Донеччини Анастасія Спас та Вікторія Терещук з Луганська.

Українські спортсменки показали п’ятий результат на фехтуванні (255), після чого були кращими в плаванні (250). На конкурі стали п’ятими і ще раз п’ятий результат показали в комбайні - бігу і стрільби з пістолета (656). У підсумку Спас і Терещук завершили змагання з 1407 балами в активі.

Другими за підсумками чемпіонату стали німкені із загальним результатом 1400 балів, а «бронзу» здобули російські п’ятиборки (1387).

20-річна Анастасія Спас є представницею обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону.

Нагадаємо, раніше п’ятиборки Донеччини Анастасія Спас та Ірина Хохлова посіли друге місце в командному заліку жіночих змагань. Ще одні представники нашого регіону – Ірина Хохлова і Дмитро Кирпулянський – завоювали бронзову медаль у змішаній естафеті (міксті).

 
15.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах