Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триатлети Донеччини здобули 10 нагород на відкритому чемпіонаті Болгарії

В умовах російської збройної агресії проти України свій фронт продовжують тримати спортсмени Донецької області з триатлону, тренуючись за кордоном і виступаючи на міжнародних змаганнях.

30-31 липня наші триатлети вкотре успішно представили місто Слов’янськ, Донецьку область та Україну – цього разу вони тріумфували на відкритому чемпіонаті Болгарії на олімпійській дистанції та в естафеті-мікст у Пловдиві. Вихованці тренерів Георгія та Ольги Драгулян здобули 10 нагород: вісім у особистому заліку та дві в естафеті-мікст.

За підсумками змагань серед жінок увесь п’єдестал був українським: «золото» отримала Маргарита Крилова, «срібло» – Варвара Мухіна, «бронзу» – Вероніка Горобець.

Серед чоловіків другим став Мирон Бойко, п’ятим – Іван Шевченко, сьомим – Максим Стародубцев.

У змаганнях серед юніорок впевнену перемогу виборола Олександра Заровна. Іван Ткаченко був першим серед юніорів. Усі вісім вищезазначених триатлетів – представники Школи вищої спортивної майстерності Донецької області.

Вихованці Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки змагалися в молодших вікових категоріях. Захар Цівковський серед кадетів піднявся на першу сходинку п’єдесталу – це сьома поспіль перемога спортсмена в серії стартів цього сезону. Олександр Потрубач здобув «бронзу» серед юнаків. П’ятим серед кадетів став Данило Драгулян.

У змаганнях з естафети-мікст було представлено дві команди від України. Перша в складі Мирона Бойка, Івана Шевченка, Маргарити Крилової та Олександри Заровної виборола «золото». А володарем «срібла» стала наша друга команда, до якої увійшли Іван Ткаченко, Максим Стародубцев, Вероніка Горобець і Варвара Мухіна.

Свої перемоги спортсмени присвятили Україні та рідній Донеччині. Президент Федерації триатлону Болгарії і мер міста Пловдив особисто привітали українських атлетів з перемогами й подякували за яскравий виступ.

  
  
01.08.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах