Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


"Золото" і "срібло" здобули наші спортсменки на чемпіонаті Європи з легкої атлетики в приміщенні

1-3 березня в шведському місті Гетеборзі відбувся чемпіонат Європи з легкої атлетики в приміщенні, у якому Донецька область була представлена трьома спортсменками.

Ольга Саладуха вийшла на старт змагань у потрійному стрибку в якості лідера світового сезону та гідно підтвердила свою перевагу. Без зусиль виконавши кваліфікацію, Ольга в першій спробі не залишила надії суперницям, отримавши медаль чемпіонки Європи: 14 м 88 см – кращий результат сезону в світі, новий рекорд України в приміщенні.

Марія Рємєнь (Макіївка, ШВСМ) у Гетеборзі продемонструвала відмінну серію результатів: 7,12 с у попередньому забігу, 7,10 с – у півфіналі і 7,10 с – у фінальному забігу, показавши однаковий час з болгаркою Теджан Наїлової. Слід відзначити, що для завоювання срібної нагороди чемпіонату Марія три рази перевищувала своє особисте досягнення.

Високі показники з бігу на 800 метрів показала перспективна спортсменка молодіжного віку Ольга Ляхова. Впевнено виступивши в першому раунді змагань (2.04,12), у півфіналі Ольга зупинила стрілку хронометру на позначці особистого рекорду – 2.01,32. Проте швидкий біг у півфіналі, напевно, відібрав у Ольги занадто зусиль, що не дозволило їй також впевнено пробігти у фіналі – у підсумку 5 місце з результатом 2.02,12.

 
04.03.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах